Opslagruimte Roosendaal

Opslagruimte Roosendaal(1)

Bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting kunt u een opslagruimte in de regio Roosendaal huren. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring met het verhuren van bedrijfspanden.

Opslagruimte in de regio Roosendaal vanaf 50m2
Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting is een no nonsens verhuurder met jarenlange ervaring. Wij verhuren bedrijfsruimtes aan zowel grote als kleine bedrijven en hebben de meeste panden volledig in eigen beheer. Wilt u een opslagruimte in de regio Roosendaal huren? Bekijk dan ons huidige aanbod. U kunt al een ruimte huren vanaf 50m2 met de mogelijkheid tot uitbreiding en inkrimping. Ook in Bergen op Zoom, Halsteren en Oud Gastel verhuren wij opslagruimte. De voordelen op een rij:

  • U kunt korter huren dan de standaardperiode van vijf jaar, namelijk al vanaf één jaar
  • U betaalt geen parkmanagement-, sleutel-, opleverings- of contractkosten
  • U betaalt pas nadat u daadwerkelijk bent gestart op de locatie

Contact opnemen
Wilt u meer weten over het huren van een opslagruimte in de regio Roosendaal? Bel ons dan op telefoonnummer0165518357voor meer informatie. Ook kunt u ons eene-mail sturen of het contactformulierinvullen. Wij helpen u graag!
Direct contact

Hieronder kunt u aangeven wat uw wensen en/of uw vragen stellen. Alles is geheel vrijblijvend!

Opslagruimte Roosendaal(2)

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wij en de bedrijven waarmee we samenwerken, kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of onjuistheden, en de eventuele directe en/of indirecte gevolgen daarvan. Uitvoering, prijs en voorzieningen kunnen wijzigen. Deze informatie is louter informatief en geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lost your password?
| Back to Login