kantoorruimte Roosendaal

kantoorruimte Roosendaal(1)

Bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting kunt u een kantoorruimte in de regio Roosendaal huren. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring als verhuurder.

Een kantoorruimte in de regio Roosendaal vanaf 50m2
Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting is een no nonsens verhuurder dat zowel grote als kleine bedrijven aan bedrijfsruimte helpt. De meeste panden die wij verhuren hebben wij volledig in eigen beheer. U huurt bij ons al een kantoorruimte in de regio Roosendaal vanaf 50m2, met de mogelijkheid tot uitbreiding en inkrimping. Benieuwd geworden? Bekijk dan ons huidigeaanboden maak desgewenst direct een bezichtigingsafspraak. Wij verhuren tevens kantoorruimte in Bergen op Zoom, Halsteren en Oud Gastel. De voordelen op een rij:

  • U kunt korter huren dan de standaardperiode van vijf jaar, namelijk al vanaf één jaar
  • U betaalt pas nadat u daadwerkelijk bent gestart op de locatie
  • U betaalt geen parkmanagement-, sleutel-, opleverings- of contractkosten

Neem contact op voor meer informatie
Wilt u een kantoorruimte in de regio Roosendaal huren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0165518357, het contactformulier invullen of een e-mail sturen. Graag tot ziens!Direct contact

Hieronder kunt u aangeven wat uw wensen en/of uw vragen stellen. Alles is geheel vrijblijvend!

kantoorruimte Roosendaal(2)

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wij en de bedrijven waarmee we samenwerken, kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of onjuistheden, en de eventuele directe en/of indirecte gevolgen daarvan. Uitvoering, prijs en voorzieningen kunnen wijzigen. Deze informatie is louter informatief en geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lost your password?
| Back to Login