Bedrijfsruimte Roosendaal

Bedrijfsruimte Roosendaal(1)

Bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting kunt u een grote of kleine bedrijfsruimte huren in de regio Roosendaal. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het verhuren van panden.

Bedrijfsruimte in de regio Roosendaal vanaf 50m2
Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting is een no nonsens verhuurder met jarenlange ervaring. U kunt bij ons terecht voor een bedrijfsruimte vanaf 50m2, met de mogelijkheid tot uitbreiding of inkrimping. Wilt u een bedrijfsruimte in de regio Roosendaal huren? Bekijk dan ons huidige aanbod en maak desgewenst meteen een bezichtigingsafspraak. Wij verhuren tevens panden in Bergen op Zoom, Halsteren en Oud Gastel. De voordelen op een rij:

  • U kunt korter huren dan de standaardperiode van vijf jaar, namelijk al vanaf één jaar
  • U betaalt geen parkmanagement-, sleutel-, opleverings- of contractkosten
  • U betaalt pas nadat u daadwerkelijk bent gestart op de locatie

Neem contact op voor meer informatie
Wilt u meer informatie over het huren van een bedrijfsruimte in de regio Roosendaal? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. U kunt ons bellen op 0165518357, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Graag tot ziens!Direct contact

Hieronder kunt u aangeven wat uw wensen en/of uw vragen stellen. Alles is geheel vrijblijvend!

Bedrijfsruimte Roosendaal(2)

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wij en de bedrijven waarmee we samenwerken, kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of onjuistheden, en de eventuele directe en/of indirecte gevolgen daarvan. Uitvoering, prijs en voorzieningen kunnen wijzigen. Deze informatie is louter informatief en geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lost your password?
| Back to Login