Bedrijfspand Roosendaal

Bedrijfspand Roosendaal(1)

Bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting kunt u een bedrijfspand in de regio Roosendaal huren. Wij verhuren bedrijfsruimte vanaf 50m2.

Huur een bedrijfspand in de regio Roosendaal vanaf 50m2
Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting heeft al meer dan dertig jaar ervaring met de verhuur van bedrijfsruimtes aan zowel grote als kleine bedrijven. U kunt bij ons terecht voor het huren van ruimtes vanaf 50m2, met de mogelijkheid tot uitbreiding en inkrimping. Wilt u een bedrijfspand in de regio Roosendaal huren? Bekijk dan ons huidige aanbod en maak desgewenst direct een afspraak voor bezichtiging. Ook in Bergen op Zoom, Halsteren en Oud Gastel verhuren wij bedrijfspanden. De voordelen op een rij:

  • U betaalt geen parkmanagement-, sleutel-, opleverings- of contractkosten
  • U kunt korter huren dan de standaardperiode van vijf jaar, namelijk al vanaf één jaar
  • U betaalt pas nadat u daadwerkelijk bent gestart op de locatie

Informeer naar de mogelijkheden
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een bedrijfspand in de regio Roosendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt bellen naar telefoonnummer 0165518357, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. We helpen u graag!
Direct contact

Hieronder kunt u aangeven wat uw wensen en/of uw vragen stellen. Alles is geheel vrijblijvend!

Bedrijfspand Roosendaal(2)

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wij en de bedrijven waarmee we samenwerken, kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of onjuistheden, en de eventuele directe en/of indirecte gevolgen daarvan. Uitvoering, prijs en voorzieningen kunnen wijzigen. Deze informatie is louter informatief en geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lost your password?
| Back to Login