Bedrijfshal Roosendaal

Bedrijfshal Roosendaal(1)

Bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting kunt u terecht voor het huren van een bedrijfshal in de regio Roosendaal. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende ruimte!

Huur een bedrijfshal in de regio Roosendaal
Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting heeft al meer dan dertig jaar ervaring met de verhuur van bedrijfsruimtes aan grote en kleine bedrijven. De meeste panden die wij verhuren hebben wij volledig in eigen beheer. Wilt u een bedrijfshal in de regio Roosendaal huren? Bekijk dan ons huidige aanbod en maak desgewenst meteen een bezichtigingsafspraak. Wij verhuren tevens bedrijfspanden in Bergen op Zoom, Halsteren en Oud Gastel. De voordelen op een rij:

  • U betaalt pas nadat u daadwerkelijk bent gestart op de locatie
  • U kunt korter huren dan de standaardperiode van vijf jaar, namelijk al vanaf één jaar
  • U betaalt geen parkmanagement-, sleutel-, opleverings- of contractkosten

Neem contact op voor meer informatie
Wij informeren u graag over onze mogelijkheden voor het huren van een bedrijfshal in de regio Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar telefoonnummer 0165518357, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.
Direct contact

Hieronder kunt u aangeven wat uw wensen en/of uw vragen stellen. Alles is geheel vrijblijvend!

Bedrijfshal Roosendaal(2)

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wij en de bedrijven waarmee we samenwerken, kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of onjuistheden, en de eventuele directe en/of indirecte gevolgen daarvan. Uitvoering, prijs en voorzieningen kunnen wijzigen. Deze informatie is louter informatief en geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lost your password?
| Back to Login