Revolution Slider Error: Slider with alias huurprijs-vanaf-25-euro-op-unitniveau not found.
Maybe you mean: 'homeslider tot 27-5-2016' or 'aanbodsliderroosendaal' or 'homeslider' or 'huurprijs-25'

Bedrijfsruimte op maat vanaf 50 – 7.000 m2

Starter en doorstarter en ook andere succesvolle bedrijven vinden al vele jaren hun weg bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting! kantoor Watermolen 6 Oud Gastel Bedrijvenpark Korenweide Bedrijvenpark Korenweide (2) Business Centre Korenweide Sanitair Totaal(2)

 

vanaf 50 m2 oplopend met 50 m2

Wij hebben al een kantoorruimte voor u vanaf ca. 50 m2. De afmetingen van bedrijfsruimtes starten bij ca. 104 m2 (soms nog kleiner).

De afmetingen van bedrijfsruimtes lopen op met ca. 50 m2 en zo komen we dan bijv. aan 104, 156, 211 m2 enz.

Kijk op de aanbodpagina wat er op dit moment beschikbaar is.

Opslag en warehousing

Niet alleen voor starters of mkb-bedrijven hebben wij geschikte kantoor- ,opslag- en bedrijfsruimte. Ook voor grotere bedrijven hebben wij magazijnen tot wel 7000 m2.

Deze bedrijven kunnen hun eigen warehousing verzorgen in een bij ons gehuurd magazijn.
Kijk bij het aanbod of we op dit moment iets ter beschikking hebben wat u zou kunnen passen of informeer vrijblijvend!

Maatwerk indien mogelijk

Omdat we diverse afmetingen hebben van onze bedrijfsruimtes kunnen we altijd wel maatwerk leveren. Zo huurt u nooit teveel en betaald u dus nooit teveel.

Mogelijkheid uitbreiden en inkrimpen

Als u bij ons huurt zijn er in onze verzamelpanden altijd wel mogelijkheden om te kunnen uitbreiden of als het wat tegenzit in te krimpen.

er is doorlopend altijd wel aanbod in de betreffende verzamelgebouwen en mocht dit een keer niet zo zijn dan houden we rekening met uw wensen als er onverhoopt een andere huurder misschien juist wil inkrimpen of vertrekt.

Bedrijfsruimte op maat"! Ook voor volumineuze detailhandel en internetverkoop!     Ook voor volumineuze detailhandel en internetverkoop!

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wij en de bedrijven waarmee we samenwerken, kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of onjuistheden, en de eventuele directe en/of indirecte gevolgen daarvan. Uitvoering, prijs en voorzieningen kunnen wijzigen of afwijken. Deze informatie is louter informatief en geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Login

Lost your password?