Revolution Slider Error: Slider with alias wie-gingen-u-voor-mei-16 not found.
Maybe you mean: 'homeslider tot 27-5-2016' or 'aanbodsliderroosendaal' or 'homeslider' or 'huurprijs-25'

klanttevredenheid

Starter en doorstarter en ook andere succesvolle bedrijven vinden al vele jaren hun weg bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting! kantoor Watermolen 6 Oud Gastel Bedrijvenpark Korenweide Bedrijvenpark Korenweide (2) Business Centre Korenweide Sanitair Totaal(2)

Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting hoog gewaardeerde verhuurder

 
Bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting investeren we veel. In onze gebouwen én in onze huurders. Daarom zijn we het hele jaar door bezig met onderhoudswerkzaamheden en is er 24/7 cameratoezicht op onze bedrijfsterreinen. Afgelopen zomer wilden we wel eens weten hóe tevreden onze huurders precies zijn. In de maanden juni/juli 2014 hebben we dan ook onderzoek gedaan naar de waardering voor onze kantoor-, opslag-, en bedrijfsruimten en voor ons als verhuurder. Onze huurders konden anoniem antwoord geven op onderstaande vragen. Trots dat we als hoog gewaardeerde verhuurder uit de bus komen, delen we de resultaten graag met u. Ondertussen gaan we door met het investeren in onze hoog gewaardeerde huurders!

 

De resultaten

 

1. Hoe waardeert u de service en bereikbaarheid (zowel telefonisch als op afspraak) van ons als verhuurder?
Zeer goed

2. Hoe waardeert u de door ons geregelde servicewerkzaamheden, zoals ramen zemen, onderhoudswerkzaamheden aan alarm, deuren, brandblusapparatuur, enz.?
Goed

3. Hoe waardeert u de bereikbaarheid van uw bedrijfsruimte voor uw klanten en leveranciers (ook vrachtauto’s)?
Zeer goed

4. Hoe waardeert u de parkeermogelijkheden voor uzelf en voor uw bezoekers?
Zeer goed

5. Hoe waardeert u de uitstraling, kwaliteit en het onderhoud van de gebouwen en terreinen?
Goed

6. Hoe waardeert u de veiligheid in en rondom de gebouwen, ook in relatie tot de alarminstallaties en de opvolgingsdienst?
Zeer goed

7. Hoe waardeert u de benaderbaarheid en aanwezigheid van ons als verhuurder?
Goed

8. Hoe waardeert u de betrokkenheid en de flexibiliteit van ons als verhuurder?
Zeer goed

9. Hoe waarschijnlijk is het dat u weer bij ons zou huren, mocht dit in de toekomst aan de orde zijn?
Zeer waarschijnlijk

10. Hoe waarschijnlijk is het dat u ons of onze bedrijfsruimtes aanbeveelt aan andere ondernemers?
Waarschijnlijk

  • Ook Sanitair Totaal is een trouwe huurder in Bedrijvenpark Korenweide!     Ook op zoek naar een verkooplokatie voor volumineuze detailhandel of internetverkoop?

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wij en de bedrijven waarmee we samenwerken, kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of onjuistheden, en de eventuele directe en/of indirecte gevolgen daarvan. Uitvoering, prijs en voorzieningen kunnen wijzigen of afwijken. Deze informatie is louter informatief en geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Login

Lost your password?