10 redenen om bij ons te huren

Starter en doorstarter en ook andere succesvolle bedrijven vinden al vele jaren hun weg bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting! kantoor Watermolen 6 Oud Gastel Bedrijvenpark Korenweide Bedrijvenpark Korenweide (2) Business Centre Korenweide Sanitair Totaal(2)

10 redenen om bij ons te huren

 

1. Persoonlijk contact

Vanaf het allereerste moment heeft u contact met Theo en Peter Rademakers, ook als u huurder bent geworden. Als no-nonsense verhuurder maken we ons sterk voor korte lijnen en heldere communicatie. Zodat u weet waar u aan toe bent.

2. 30 jaar ervaring

Starter of multinational, bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een opslag-, kantoor-, of bedrijfsruimte! Dankzij 30 jaar verhuurervaring profiteert u niet alleen van onze kennis, maar ook van professionele multi-inzetbare bedrijfsruimtes in alle soorten en maten.

3. Financieel onafhankelijk

Met het merendeel van onze panden in eigen bezit, loopt u als huurder geen risico onverwachts op straat te staan. 99% van alle door ons aangeboden objecten maken onderdeel uit van de financieel krachtige en onafhankelijke Rademakers groep. Tegenwoordig een hele geruststelling!

4. Optimaal onderhoud en service

Wij houden van onze panden! Dat betekent dat wij er alles aan doen om ze in optimale staat te houden. Als huurder bent u zo verzekerd van alleen het allerbeste onderhoud en persoonlijke service. Ja, persoonlijk: ook het beheer hebben wij in eigen hand.

5. Altijd een passende ruimte

Bent u op zoek naar kantoorruimte, opslagruimte, magazijnruimte, loods, showroom of een complete bedrijfsruimte (vestiging)? Bij ons kiest u zowel in de regio Roosendaal als Bergen op Zoom en Halderberge uit diverse mooie representatieve bedrijfsruimten.

6. Huren al vanaf 1 jaar

U heeft een ruimte nodig, maar wilt zich nog niet vastleggen voor de standaard huurperiode van 5 jaar. Wij bieden huurcontracten vanaf 1 jaar! Ons motto is niet voor niets: Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting geeft u méér dan de ruimte!

7. Wij geloven niet in parkmanagementkosten

Waar veel bedrijfsparken kosten rekenen voor parkmanagement, betaalt u bij ons geen kosten voor iets dat wij als onze verantwoordelijkheid zien. Namelijk: zorgen dat u als huurder een bedrijfsklare ruimte krijgt en houdt.

8. Geen verborgen kosten

Er zijn geen verborgen kosten. Dus betaalt u geen sleutelkosten, opleveringskosten of contractkosten. Wel zo prettig.

9. Betalen per startdatum

U gaat pas betalen vanaf het moment dat u daadwerkelijk start op de door u gehuurde locatie. Hiermee beperkt u uw aanloop- en inrichtingskosten.

10. Elke gewenste afmeting

Bij ons huurt u ruimten van 50 m2 tot 7.000 m2 en alle afmetingen daartussenin. Door de flexibele indeling van onze gebouwen en door onze schaalgrootte is er altijd wel een ruimte
in de door u gewenste afmetingen. Niet groter dan nodig, dus ook niet duurder dan noodzakelijk! Bovendien zijn er volop uitbreidingsmogelijkheden en dat maakt verhuizen niet snel nodig!

Kijkt u eens op de pagina met ons aanbod. Mocht u verdere informatie willen, dan kunt u ons altijd bellen via telefoonnummer 0165 518357. Of maak meteen een afspraak voor een bezichtiging om te kijken of het u past!

 

Onafhankelijk advies

Wanneer u van mening bent dat u zelf niet kunt beoordelen of de door ons aangeboden kantoor-, opslag-, of bedrijfsruimte voor u geschikt is, kunt u een makelaar of bedrijfsmakelaar raadplegen voor onafhankelijk advies of een ‘second opinion’. Wij kunnen u diverse makelaarskantoren in onze omgeving aanbevelen, zoals Helmig Makelaardij en Baas Makelaars in Halsteren, Charles Suijkerbuijk Makelaars (cs-makelaars), Lenaerts en van Overveld Makelaars en van Opstal Makelaardij in Roosendaal. Het Rewin en de grotere landelijk opererende bedrijfsmakelaars zoals Dtz Zadelhoff en MVGM kunnen u wellicht ook van advies dienen. Het is wel zinvol om vooraf te informeren wat de kosten bedragen zodat u niet voor verrassingen komt. Indien u starter bent kunt u ook advies inwinnen bij het starterscentrum. Starterscentra zijn er in diverse plaatsen waaronder o.a. Roosendaal en Bergen op Zoom.

Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting gaat graag de uitdaging aan om te laten zien dat u bij ons aan het juiste adres bent met echt persoonlijke aandacht, juist ook nadat u gehuurd hebt!

Niet voor niets is ons motto:

Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting geeft u méér dan de ruimte!

 

 

 

Business Centre Korenweide     Bedrijvenpark Korenweide (2)

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wij en de bedrijven waarmee we samenwerken, kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of onjuistheden, en de eventuele directe en/of indirecte gevolgen daarvan. Uitvoering, prijs en voorzieningen kunnen wijzigen of afwijken. Deze informatie is louter informatief en geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Login

Lost your password?